התחלה מרגשת לפרוייקט “חשים את האוויר”

צומת עירוני גבשיתוף פעולה עם הנהלת חטיבת הביניים של בית הספר עירוני ג’, השקנו בשבוע שעבר את פרוייקט “חשים את האוויר” עם התקנתם של חמישה חיישני איכות אוויר בבית הספר.

החיישנים שהותקנו, מודדים מזהמי אוויר שונים כגון NO וְ- CO, ויאספו עבורנו נתונים לגבי איכות האוויר בבית הספר, בקרבת צומת מרכזית של הרחובות יעקב דורי וגדליהו.

ביחד עם התלמידים בבית הספר, אנו רוצים לחקור את תפוצת המזהמים הנפלטים מתחבורה בצומת זו, בחתך גובה מעל הצומת. לצורך כך, התקנו חיישנים בקומות שונות של הבניין המרכזי של חטיבת הביניים ואנו עוקבים אחר השינויים ברמת הזיהום.

אנו מודים לבית הספר על ההתגייסות לטובת המיזם, ובמיוחד לרבקה, מנהלת החט”ב. תודה גם ליוני ודני שעזרו עם ההתקנה של החיישנים. עקבו אחר הנתונים אשר יפורסמו אחת לשבוע במאגר נתונים.

הצוות

בתמונה (מימין לשמאל)- פרופ’ ברק פישביין, ד”ר שרון מולכנוב, מנהלת החט”ב רבקה גינצבורג ויוני איש התחזוקה.