ציון לשבח על עבודת חקר של תלמידים במסגרת “חשים את האוויר”

אתמול (יום שלישי 5/5/15) התקיים יריד החקר המחוזי “קיימים ומקיימים” במדעטק בחיפה, במסגרתו הוצגו שתי עבודות חקר של תלמידים מבתי הספר יזרעאליה ותל חי השותפות במיזם “חשים את האוויר” עם הטכניון והמל”ל (מלידה לבגרות) בנווה שאנן. העבודות הציגו שאלות מחקר שונות בתחום איכות האוויר. הראשונה, מבית הספר יזרעאליה, בחנה של ההבדל בין איכות האוויר בשתי כיתות בבית הספר. העבודה השנייה, מבית הספר תל-חי, בחנה את ההבדל בין איכות אוויר תוך כיתתית לבין איכות אוויר חוץ כיתתית .

עבודות החקר שהוצגו על ידי התלמידים, לחצו על כל תמונה להגדלה.

עם ביטחון עצמי רב, הציגו התלמידים את הרקע לעבודתם, את שאלות המחקר, שיטות העבודה וכן ממצאים ומסקנות ,והשאירו רושם רב על כל הסובבים. הסיומת המתוקה של הערב היתה בהכרזה שקבוצת התלמידות מבית הספר תל-חי זכתה בציון לשבח על עבודת החקר שביצעו בנושא רלוונטי וחשוב זה.

אני שולחת את ברכותיי לתלמידות, למורה רקל ולמנהלת בית הספר, וכן לאווה טל מרכזת מל”ל נווה שאנן שתומכת ועוזרת בכל צעד ושעל.

כל הכבוד!

a519dd428ad5cebeac3730a49595fe9c